صدور الدجاج بالجبنة
3 مشترك
sloma :: مطبخ sloma
صفحة 1 من اصل 1
صدور الدجاج بالجبنة
تفضلو معايا وخوذو المقادير والطريقه لان بصراحه حلوووو بكل
4صدور جاج - زيت زيتون – طماطم(5 حبات اخضر –ملعقه معجون) – بصل –ثوم – كسبر – حبق
فلفله حاره - جبنه مبشوره
طريقه الدجاج :يشرح كل صدر على اثنين و يتبل بملح وفلفل اكحل وقرفه وليمون
طريقه الصالصه : يوضع 3ملاعق زيت على النار حتى يحمى وبعدها نضيف البصل نتركه
حتى يتحمر وبعدها نضيف الثوم وبعدها نضع الطماطم الاخضر المطحون ثم نضيف عليه المعجون
ونتبله ملح وفلفل اكحل وشويه فلفل احمروالفلفه الخضراء ونضيف قليل من الحبق والكسبر
ونتركه على النار لمده نصف ساعه
طريقه التحضير :نجيب طاجين ونحط فيه زيت زيتون ونسخنه على النار وبعدها نحط الصدور المتبله
ونقلبهم باستمرار وبعد 10دقائق على النار نحطه وفى الفرن لمده 10 دقائق
ولما نطلعهم من النار نحط الصلصه على كل قطعه من الدجاج وبعدها نحطله جبنه ونحطه فى الكوشه
لمده 10دقائق
ارجوكم عطوني رايكم فيها ...
مع تحياتي ( منقول)
4صدور جاج - زيت زيتون – طماطم(5 حبات اخضر –ملعقه معجون) – بصل –ثوم – كسبر – حبق
فلفله حاره - جبنه مبشوره
طريقه الدجاج :يشرح كل صدر على اثنين و يتبل بملح وفلفل اكحل وقرفه وليمون
طريقه الصالصه : يوضع 3ملاعق زيت على النار حتى يحمى وبعدها نضيف البصل نتركه
حتى يتحمر وبعدها نضيف الثوم وبعدها نضع الطماطم الاخضر المطحون ثم نضيف عليه المعجون
ونتبله ملح وفلفل اكحل وشويه فلفل احمروالفلفه الخضراء ونضيف قليل من الحبق والكسبر
ونتركه على النار لمده نصف ساعه
طريقه التحضير :نجيب طاجين ونحط فيه زيت زيتون ونسخنه على النار وبعدها نحط الصدور المتبله
ونقلبهم باستمرار وبعد 10دقائق على النار نحطه وفى الفرن لمده 10 دقائق
ولما نطلعهم من النار نحط الصلصه على كل قطعه من الدجاج وبعدها نحطله جبنه ونحطه فى الكوشه
لمده 10دقائق
ارجوكم عطوني رايكم فيها ...
مع تحياتي ( منقول)
دنيا دينا- عدد المساهمات : 254
نقاط : 29359
تاريخ التسجيل : 05/11/2008
رد: صدور الدجاج بالجبنة
تسلم ايدك على الاكله الحلوه قصدى الحاره جربتها وطلعت مئه مئه شكرا تحياتى
دانه- عدد المساهمات : 22
نقاط : 29193
تاريخ التسجيل : 11/11/2008
مواضيع مماثلة
» كفتة الدجاج بالجبنة ......حاجة روعة صح
» أصابع الدجاج
» فاهيتا الدجاج مع الارز...
» توست بحشوه الدجاج
» بيتزا الدجاج بالباربكيو صوص: :
» أصابع الدجاج
» فاهيتا الدجاج مع الارز...
» توست بحشوه الدجاج
» بيتزا الدجاج بالباربكيو صوص: :
sloma :: مطبخ sloma
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى