فيليتو لحم بصوص المشروم ...
3 مشترك
sloma :: مطبخ sloma
صفحة 1 من اصل 1
فيليتو لحم بصوص المشروم ...
المقادير:
- عرق لحمه"روستو"
- بصله كبيره
- 4 فص ثوم
- زيت ، ملح ، فلفل ، زعتر ،
- ماء علبه مشروم 400 جرام 2 ملعقه دقيق
الطريقة:
- علي النار نضع الزيت حتي يسخن ثم نضع اللحمه تشوح من جميع الجهات
- ثم نضع البصل و الثوم و التوابل فلفل ، زعتر ،
- ثم نضع الماء و نسوي اللحمه حتى تنضج وتاخد ساعه ونص تقريبا حتي تستوي ثم نضع الملح
- نآخذ الصوص المتبقي من سوي اللحمه و يضرب في الخلاط
- علي النار نضع زيت حتي يسخن ثم نضع الدقيق و نقلب الي ان يحمر
- ثم نضع المشروم و نقلب
- ثم نضع صوص اللحمه المضروب و نقلب حتي يثقل
- نقطع اللحمه ترنشات رفيعه و تقدم مع المشروم [img][/img]
- عرق لحمه"روستو"
- بصله كبيره
- 4 فص ثوم
- زيت ، ملح ، فلفل ، زعتر ،
- ماء علبه مشروم 400 جرام 2 ملعقه دقيق
الطريقة:
- علي النار نضع الزيت حتي يسخن ثم نضع اللحمه تشوح من جميع الجهات
- ثم نضع البصل و الثوم و التوابل فلفل ، زعتر ،
- ثم نضع الماء و نسوي اللحمه حتى تنضج وتاخد ساعه ونص تقريبا حتي تستوي ثم نضع الملح
- نآخذ الصوص المتبقي من سوي اللحمه و يضرب في الخلاط
- علي النار نضع زيت حتي يسخن ثم نضع الدقيق و نقلب الي ان يحمر
- ثم نضع المشروم و نقلب
- ثم نضع صوص اللحمه المضروب و نقلب حتي يثقل
- نقطع اللحمه ترنشات رفيعه و تقدم مع المشروم [img][/img]
mafia girl- عدد المساهمات : 5054
نقاط : 32805
تاريخ التسجيل : 05/11/2008
العمر : 39
الموقع : هنا في التركينة
رد: فيليتو لحم بصوص المشروم ...
فيه كلام منفهمش فيه
يا ريت توضحيه بالليبي والله بجد نموت في الاكلات الجديدة
يا ريت توضحيه بالليبي والله بجد نموت في الاكلات الجديدة
زهرة الربيع- عدد المساهمات : 394
نقاط : 29150
تاريخ التسجيل : 16/11/2008
رد: فيليتو لحم بصوص المشروم ...
حاااااااااااااااااااضر .. حنزلو الترجمه توا .. لكن بجد الاكله هذى سمحه ومجربتهااااااااااا ..
المقادير:
- عرق لحمه"روستو"
- بصله كبيره
- 4 فص ثوم
- زيت ، ملح ، فلفل ، زعتر ،
- ماء ..علبه مشروم 400 جرام 2 ملعقه دقيق
الطريقة:
- نحطوعلي النار الزيت حتي يسخن ثم نضع اللحمه عشان تتحمر من جميع الجهات واقعدى اقليها يعنى حمريها من الجهات
- بعدها نحطو التحبيشه بتاعها ثم نضع البصل و الثوم و التوابل فلفل ، زعتر ،
- بعدها في نفس الطاجين الى قلينا فيها اللحمه نحطو ميه لعن ما تغطى اللحمه عشان تطيب كويس وتاخد ساعه ونص تقريبا حتي تستوي ثم نضع الملح
-ناخدو الميه الى فاضله من صوص اللحمه لما طابت و يضرب في الخلاط عشان تغلظ شويا
- علي النار نضع زيت حتي يسخن ثم نضع الدقيق و نقلب الي ان يحمر
- ثم نضع المشروم و نقلب
- ثم نضع صوص اللحمه المضروب و نقلب حتي يثقل
- نقطع اللحمه ترنشات رفيعه و تقدم مع المشروم
ولو اي جمله مش مفهومه قولووووولي نصلحهاااااااا
المقادير:
- عرق لحمه"روستو"
- بصله كبيره
- 4 فص ثوم
- زيت ، ملح ، فلفل ، زعتر ،
- ماء ..علبه مشروم 400 جرام 2 ملعقه دقيق
الطريقة:
- نحطوعلي النار الزيت حتي يسخن ثم نضع اللحمه عشان تتحمر من جميع الجهات واقعدى اقليها يعنى حمريها من الجهات
- بعدها نحطو التحبيشه بتاعها ثم نضع البصل و الثوم و التوابل فلفل ، زعتر ،
- بعدها في نفس الطاجين الى قلينا فيها اللحمه نحطو ميه لعن ما تغطى اللحمه عشان تطيب كويس وتاخد ساعه ونص تقريبا حتي تستوي ثم نضع الملح
-ناخدو الميه الى فاضله من صوص اللحمه لما طابت و يضرب في الخلاط عشان تغلظ شويا
- علي النار نضع زيت حتي يسخن ثم نضع الدقيق و نقلب الي ان يحمر
- ثم نضع المشروم و نقلب
- ثم نضع صوص اللحمه المضروب و نقلب حتي يثقل
- نقطع اللحمه ترنشات رفيعه و تقدم مع المشروم
ولو اي جمله مش مفهومه قولووووولي نصلحهاااااااا
mafia girl- عدد المساهمات : 5054
نقاط : 32805
تاريخ التسجيل : 05/11/2008
العمر : 39
الموقع : هنا في التركينة
رد: فيليتو لحم بصوص المشروم ...
يا ناس ياهو حرام عليكم جوعتونا
Swedik- عدد المساهمات : 1034
نقاط : 29167
تاريخ التسجيل : 12/11/2008
sloma :: مطبخ sloma
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى